Доставка и плащанеУважаеми клиенти,

"Арт Онлайн" ЕООД осигурява възможност за безплатна доставка (за България) на всички картини - независимо от цената им.

Всички пратки се изпращат с наложен платеж (*ППП) и опция за преглед преди плащане. Това Ви гарантира спокойно и сигурно пазаруване.

* ППП - това е наложен платеж с Пощенски Паричен Превод. Важно е да знаете, че в този случай касовата бележка се замества от бележката, която получавате от куриера. Запазете си я при нужда.

Доставката се извършва възможно най-бързо след заявката за покупка и обикновено Вие получавате произведенията още на следващия работен ден.

Всички детайли за това ще бъдат уточнени и по телефона, след като се свържем с Вас.

За доставки използваме водещи куриерски фирми като Спиди и Еконт, които ще доставят поръчката на посочен адрес или "до поискване" -  в удобен за Вас офис на куриерската фирма.

Призведенията са грижливо опаковани и застраховани, като в работата си сме достигнали до извода, че "най-добрата застраховка е добрата опаковка".

* Ако желаете да направите подарък или сте клиент от чужбина, можете да направите сигурно и бързо плащане с банковата си карта. Необходимо е само да се свържете с нас (Тел. 02 980 80 93), за да Ви изпратим "искане за плащане" - по имейл, SMS или чат приложение. Клиентът отваря линка и извършва плащането на защитена страница на операторът за електронни пари myPOS.