Доставка и плащанеУважаеми клиенти,

"Арт-Онлайн.БГ" осигурява различни възможности за безплатна доставка (за България) на всички картини - независимо от цената им.

Заплащането става с наложен платеж - в момента на получаване.

Ако решите да направите подарък и да изненадате някой свой близък можете да изберете да платите по банков път  (кликнете върху връзката, за да видите нужната банкова информация). 

Доставката се извършва възможно най-бързо след заявката за покупка и обикновено Вие получавате произведенията още на следващия работен ден.

За клиенти от гр. София е възможна доставка още в същия ден !

Всички детайли за това ще бъдат уточнени и по телефона, след като се свържем с Вас.

За доставки използваме водещи куриерски фирми като Еконт, Европът и други, които ще доставят поръчката на посочен адрес или "до поискване" -  в удобен за Вас офис на куриерската фирма.

Призведенията са грижливо опаковани и застраховани, като в работата си сме достигнали до извода, че "най-добрата застраховка е добрата и здрава опаковка".

Всички пратки се изпращат с наложен платеж и опция за преглед и връщане, което Ви осигурява спокойно и сигурно пазаруване.

* Клиентите от чужбина е необходимо да се  свържат с нас  по и-мейл или телефон.

Ние ща запазим произведението, което харесват и ще уточним и активираме допълнителни опции за плащане (обикновено PayPal или банков превод).

Куриерски международните доставки (5-7 дни) са с цена около 30 Евро, а обикновената въздушна поща е по-евтина, но с по-дълго време за доставка.